Stort utvalg av møbler på nettet

møbler

Hos Unoliving.no finner man et stort utvalg av møbler og innredning. Selskapet selger over 5 000 forskjellige varer, og av disse er over 3 000 varer forskjellige former for møbler. Man kan handle enkelt og greit over nettet, og man finner et enormt utvalg som passer til enhver smak, og de fleste ønsker.

Her finner man møbler til alle husets rom, og i alle prisklasser. Dette inkluderer alt fra stuemøbler og spisestuens innredning, til inngangspartiet og soverommet eller lekerom. Nettsidene er fulle av gode tilbud og mange forskjellige designermerker er godt representerte. Her kan man enkelt finne varer fra kvalitetsprodusenter som House, Doctor, Muubs, eller fra Bloomingville, Zuiver, Innovation og Flexa, samt mange andre møbler fra kjente og gode varemerker. Ved å sette sammen hele bestillingen av nytt møblement over nettet, og ved å få alt levert hjem på døra, sparer man mye tid, og man slipper å løpe rundt og stresse i butikken.

Køb møbler online på Unoliving.no

Rask og sikker kundeservice hos Unoliving

Dine innkjøp er sikre hos Unoliving, og dine innkjøp gjøres med stor trygghet, også når det kommer til din tilfredshet med kjøpet. Hvis du mot formodning ikke liker noe av det du har bestilt, er du sikret ved at kjøpet ditt står åpent i fjorten dager. Du står fritt til å sende tilbake varer som du ikke liker, uten å måtte lete etter noen videre begrunnelse.

Hvis noe ikke er som det skal være, eller om du skulle trenge hjelp og råd med kjøpet, er kundeservice alltid der for deg. Når du er inne på siden, er den enkleste måten for å få kontakt via live-chat. Du får da snakke med en representant i sanntid.

Etter at man har bestilt varen tar det som regel ikke lang tid før man får beskjed om leveringen og leveringstidspunktet, men man bør være klar over at det kan ta lengre tid, jo lenger nord i landet man bor. Møblene kjøres nemlig ut fra et lager som ligger sydpå. Vanligvis fraktes de kjøpte varene av fraktselskapet Bring, og leveres på inngangsdøren til ditt hjem. Derfra er det kjøperen som overtar frakten opp de siste trappetrinnene.

Hvordan betaler man hos Unoliving?

Hos Unoliving kan man betale med alle de vanligste alternativene, som kredittkort og Paypal, som er blitt den mest vanlige formen for betaling når man handler på nettet. Det er selvfølgelig også vanlig at man kan betale via faktura, men det koster 39 kr ekstra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *